keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kasviväreillä värjättyjä

Värjäyskausi on nyt parhaimmillaan, mutta minäpä päätinkin värjäämisen sijaan tuhlata vähän aiemmin värjättyjä pois. Tykkään!!


Sekalaisia kuvioita sukissa
Malli: oma
Lanka: itsevärjättyjä 7 veikkoja
Puikot: 3,5 mm


En kyllä yhtään muista mistä mikäkin väri on, mutta kaikki on kasveista tai sienistä lähtöisin. Keltainen keltasipulia mutta muut on jo unohtuneet :-)


5 kommenttia:

 1. Hyvät värit. Oletpa saanut vahvat värit lankoihin.

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat, mutta mulla pipokysymys! Onko jotain suositeltavaa taktiikkaa noihin kavennuksiin pipossa, kun sulla on niin siistit? Kavennatko tasavälein jokatoinen krs? Vai joka krs? Olen aloittelija ja pipokuume kova. Ja lankojakin löytyy. Teen just muskatista 96:lla silmukalla ja mietin, että miten sen saisin noin tasaseksi kuin sinulla. Monenko läpi vedät langan lopussa? Olen joskus kauan sitten kommentoinut jotakin, taitava olet! t.mmn

  VastaaPoista
 3. Kiitos kysymyksestäsi, anonyymi:-) Yleensä kavennan joka toisella kerroksella jottei kavennukset tulisi liian tiheään, etenkin jos lanka on noinkin ohutta kuin tuossa viimeisimmässä raitapipossa on. Yritän saada silmukkaluvun täsmäämään ylensä niin että se olisi 10:llä jaollinen, siten minusta saa parhaat kavennukset. Eli 1. krs: 8 o, 2 o yhteen, 2.krs: oikein 3. krs: 7 o, 2 o yhteen 4.krs: oikein jne. Lopussa vedän langan läpi siinä vaiheessa kun silmukoita on 15-20. Eli tuossa raitapipossa 20 s. Jos on kovin vähän silmukoita lopussa, siihen tulee helposti sellainen suippo nypylä;-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat värit ja kauniit sukat!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat värit noissa! Muutenkin tosi kivat :)

  VastaaPoista

Kommentti näkyy kun blogin pitäjä on sen hyväksynyt.