tiistai 30. joulukuuta 2014

Kirjoneuletta, ihanaa!


Silloin kun ulkona alkaa näyttää tällaiselta, alkaa taas puikot heilua vauhdikkaammin! (kaukana ei muuten ole tunturijono, vaikka se siltä näyttääkin, kyseessä on savuvana joka on aika piiitkäää ...)Joulunpyhinä on työn alla ollut tämä juniorin harmaa kirjoneule. Suunnittelin siitä kaarrokeneuletta, mutta totesin, että ilmeisesti juniorin kehonrakenne on sellainen, että kaarrokeneule ei vaan istu eikä sovi. Jos vielä kerran aion kokeilla kaarrokeneuletta hänelle, neulon sen ylhäältä alaspäin, jotta silmukkamäärät saa paremmin sopisiksi. (älkää kysykö montako kertaa jouduin taas purkamaan...)

Nyt siis tulossa perusmallinen pusero. Tässä pääsin vihdoin kirjoneuleosioon, joka on aina se mielenkiintoisin vaihe:


Etenee, etenee...


Ei siinä kauan mennyt :-)Siinä vaiheessa kun juniorin saa suostuteltua sovitukseen, on vaihe oltava sellainen että siinä saa eniten tehtyä muistiinpanoja jatkoa varten. Tässä vaiheessa otin myös valokuvan, jotta kuvastakin voin myöhemmin tarkistaa jotain jos mallia ei saa sovitukseen ;-)


Joulupukki keskittyi tänä jouluna isompiin lahjoihin ja minulle mieluisin oli ehdottomasti uusi kamera!! Tässä muutama kokeilu uudella kameralla kovassa pakkasessa. 4 kommenttia:

  1. Kaunis lumitupsu! Lahjakamera päätyi ilmeisen oikeisiin käsiin:)
    Hyvää ja antoisaa uutta vuotta Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköi pusero! Oot kyl saanut hyvän kameran. Ilmeisesti oot ollut kiltti :)

    VastaaPoista

Kommentti näkyy kun blogin pitäjä on sen hyväksynyt.