keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Tervetuloa!

Tervetuloa uuteen blogiini, kaikki uudet ja vanhat lukijat :-) 

Täällä mennään samalla tyylillä kuin ennenkin, blogin nimi vain vaihtui toiseksi. Villapallo-blogi säilyy edelleen arkistona vanhoille jutuille, eli vanhat jutut, kuvat ja ohjeet löytyvät sieltä. Blogin vaihto johtuu siitä, että haluan päästä eroon tuosta villapallo-nimestä, koska en halua minua sekoitettavaksi toiseen käsityöläiseen. Jatkossa minut siis tunnistaa ihan omalla nimellä ja lisäksi otan mukaan neuleisini tuon Design Nore-nimen, johon sisältyy tyttönimeni :-)

Täältä siis löydätte minut, joten päivittäkääpä tämä uusi blogi suosikkeihinne :-) Jos teillä on jotain toiveita ulkoasun luettavuuden suhteen, laittakaapa ihmeessä kommentteja. Onko fontti hyvä, onko palstat sopivan levyiset jne :-)

P.S. Blogin ulkoasu on vielä työn alla, eli se voipi vielä muuttua, mutta täällä ollaan ja täällä neulotaan! Ja huomiselle minulla on teille kiva pikku yllätys, tulkaapa kurkkaamaan :-)6 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta, täällä seurataan perässä,

  terveisin Ulla

  VastaaPoista
 2. Kiva kun heti ilmoitit muutosta niin ei tarvii ihmetellä mihin oot hävinnyt. Uuden osoitteen päivitän heti listaani. Mukavaa joulunalusaikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Laittaisitko tämän uuden blogin sivupalkkiin linkin vanhaan blogiisi, niin sitä kautta pääsisi helposti vanhoja tekstejä katsomaan ja ohjeita selailemaan. Kiitos!

  VastaaPoista

Kommentti näkyy kun blogin pitäjä on sen hyväksynyt.